Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz aletka prožívá tvůrčí krizi. Myslí si, že vše, co se napsat dá, bylo už dávno lepšími slovy napsáno. (před 119958 hodinami)
- 30.7.2012, 21:39
Michaeli, ne, tohle je v pořádku, pochopila jsem to přesně, jak píšeš - a vlastně jsem to taky chtěla zlehčit...;-)
- 30.7.2012, 11:10
Aletko, když vidím, že druhého člověka něco trápí, tak se to často snažím odlehčit, někdy i černým humorem, což byl tento případ. Je ale fakt, že když chce být člověk za každou cenu vtipnej, ne vždy odhadne vhodný okamžik a správnou míru
- 30.7.2012, 09:30
Ještě jsem Vám nepoděkovala za podporu? Tak díky vám, vím, že to někdy přepadne každéhoMichaeli, nikdy nebudu psát, že se mi nechce žít...to jsou velká slova, která mě přešla už dávno. Když se člověk dotkne-už se přestane i rouhat...Ale jinak vím, co jsi tím myslel, díky
- 23.7.2012, 11:05
Užívej si to, aletko. Pravé peklo nastává tehdy, když se tvůrčí krize sejde s krizí středního věku. Chceš moc psát o tom, jak se ti nechce žít - a zažiješ velký šok z toho, že neumíš psát